3 Video’s over de kracht van Blockchain technologie

3 Video’s over de kracht van Blockchain technologie

In een eerdere blog schreven we al over de kansen van Blockchain voor startups en een regionale economie. In deze drie video’s zie je de kracht van Blockchain technologie en hoe het onze economie gaat veranderen.

1. De waarde van Bitcoin

Wie verder kijkt ziet dat de technologie achter Bitcoin gebruikt kan worden voor meer toepassingen dan alleen geld. Een Bitcoin kan ook andere vormen van eigendom zijn zoals een aandeel in een bedrijf, olie of een stem tijdens de verkiezingen. Ook kan de Bitcoin zorgen voor minder bureaucratie binnen een bedrijf. Hoe werkt een Blockchain precies?

2. Hoe Blockchain technologie bedrijven en samenlevingen verandert

De technologie die de komende jaren de grootste impact gaat hebben is Blockchain volgens Don Tapscott in deze TEDx-video. De technologie gaat bedrijven en samenlevingen veranderen, maar hoe werkt dit precies? Hoe gaan we van ´The internet of information´ naar ´An internet of value´?

3. Hoe Blockchain technologie de economie verandert

Van banken en overheden die zekerheid bieden op economisch gebied naar een stukje technologie die dit doet: de Blockchain gaat onze economie radicaal veranderen. Hoe? In deze TEDx-video hoor je alle ins en outs:

By | 2017-04-05T00:13:49+00:00 maart 30th, 2017|

About the Author:

Als redacteur bij Launchlab ben ik medeverantwoordelijk voor de online communicatie binnen en buiten de community. Ik studeer Communicatie en richt me op online communicatie en online content. Na een bezoek aan Launchlab ben ik erg enthousiast geworden over de startup scene en de technologie die onze samenleving veranderen. In mijn vrije tijd verzamel ik lp´s, maak ik muziek en heb ik een kleine obsessie voor alles wat met fotografie en film te maken heeft.

Leave A Comment