Over Launchlab

Over Launchlab 2017-07-20T16:14:15+00:00

Technologisch baanbrekende ideeën krijgen bij Launchlab een voorsprong. Met een unieke formule zorgt Launchlab dat startups hun producten en diensten met succes op de markt brengen.

Launchlab is een netwerk van ambitieuze vernieuwers. Zij hebben een open houding en helpen elkaar in vertrouwen om professioneel aan hun passie voor technologische vernieuwing te werken.

“Ik heb zelf ervaren hoe krachtig startup cultuur en communities zijn, hoe versnellend dit werkt. De ontwikkeling van technologie geeft antwoord op toekomstige maatschappelijke, sociale en economische vraagstukken. Door ondernemers hierbij te helpen, draagt Launchlab bij aan zinvolle vernieuwing”, zegt Henk Beijert, founder van Launchlab.

De Launchlab communities werken met regionale partners aan internationaal opschaalbare tech ideeën. Het netwerk wisselt onderling informatie, kennis, ervaring en inspiratie uit om met elkaar te groeien.

Visionaire ondernemers met schaalbare tech ideeën vinden bij Launchlab startups, specialisten, partners, mentoren en alle andere faciliteiten om het beste uit hun idee te halen.

Waarom een stichting als rechtsvorm?

  • Vanwege ons doel: maatschappelijke en economische vernieuwing in de regio met behulp van tech startups.
  • Ambitieuze ondernemers bouwen samen aan de community en geven inhoud aan de events en programmering. Launchlab streeft hierin geen winst na.

Doordat niemand aandeelhouder of eigenaar is ontstaat er een veilige omgeving waarin we elkaar helpen om succesvol te zijn.

Lees hier onze waarden

Lees de terugblik op het eerste jaar Launchlab